Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
u ponedjeljak 13. studenoga

Brojnim događanjima Jastrebarsko će obilježiti svoj dan

Jastrebarsko
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća bit će prezentirana postignuća Grada kroz proteklu godinu te će se tradicionalno dodijeliti nagrade i plakete Grada istaknutim pojedincima

Grad Jastrebarsko obilježava Dan grada. Sveta misa bit će služena u župnoj crkvi Sv. Nikole biskupa, u ponedjeljak 13. studenoga u 7 sati, nakon koje će se na lokaciji Spomen-obilježja nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova položiti vijenci i upaliti svijeće u znak sjećanja na taj dan, kao i u znak sjećanja na hrvatske branitelje i sve one koji više nisu s nama, a ostavili su svoj trag u Jastrebarskom. 

Nadalje, od 9 sati u Domagoviću jaskanski će mališani saditi stabla u 'Aleji prvašića'.

Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog održat će se u banketnom centru Princess u Jastrebarskom, s početkom u 13 sati. Na svečanoj sjednici biti će prezentirana postignuća Grada kroz proteklu godinu te će se i tradicionalno dodijeliti nagrade i plakete Grada istaknutim pojedincima. Svečanu sjednicu svojim će dolaskom uveličati brojni visoki uzvanici.

Dan grada Jastrebarskog obilježava se kroz brojne manifestacije, a program možete saznati na stranicama Grada Jastrebarskog.