Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica 55 pregleda
počasni gost

Brončani Stipe Žunić zaigrat će renesansni ragbi

Stipe Žunić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Sudjelovat će i u obaranju Guinnessovog rekorda u testiranju parfema za što konkurira originalni parfem od kopriva, obići će viteške logore i kmetska sela, iskušati se u radu sa kovačkim maljem...

Osvajač bronce u bacanju kugle na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Londonu Stipe Žunić zaigrat će renesansni ragbi na koprivničkom Renesansnom festivalu, objavila je Turistička zajednica grada Koprivnice.

Rukavicu izazova bacili su mu vitezovi iz Poljske, koji redovito igraju ragbi na koprivničkom Renesansnom festivalu, čiji će Stipe biti počasni gost u subotu, 26. kolovoza.

Stipe Žunić će sudjelovati i u obaranju Guinnessovog rekorda u testiranju parfema za što konkurira originalni parfem od kopriva, obići će viteške logore i kmetska sela, iskušati se u radu sa kovačkim maljem, te isprobati niz delicija spravljenih s koprivama koje su inače glavna tema ove hrvatske manifestacije, ističe koprivnička Turistička zajednica.

Prošle godine na Renesansnom festivalu gostovala je olimpijska pobjednica u bacanju koplja Sara Kolak te šahovska legenda Gari Kasparov.