Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
ZAHVALNICA OBRTNIČKE KOMORE ZAGREBA GRADU ZAPREŠIĆU

Čeka se Gospodarski sajam u listopadu

Foto: Grad Zaprešić
Zahvalnicu je u ime Grada primio pročelnik za financije i gospodarski razvitak Miljenko Šoštarić

Gradu Zaprešiću uručena je zahvalnica Obrtničke komore Zagreb za dugogodišnju suradnju. Posebno se, kako je rečeno, odnosi na tradicionalno izuzetno uspješno organiziranje Gospodarskog sajma koji se održava u listopadu, u vrijeme proslave Dana grada.

Posjet apostolskog nuncija Zaprešiću Apostolski nuncij monsinjor Giorgio Lingua u posjetu Zaprešiću “Bez obzira na vjerske i političke različitosti, najvažnije je zajedništvo i prijateljsko ozračje”

Sajam okuplja obrtnike kako cijelog zaprešićkog kraja tako i drugih općina u Zagrebačkoj županiji, ali i šire. Sajam je i međunarodnog karaktera budući da na njemu izlažu i obrtnici Slovenije i Bosne i Hercegovine, a uvijek je i veliki broj posjetitelja te popratni bogat kulturno-umjetnički program. Na proslavi 25 godina od obnoviteljske Skupštine Obrtničke komore Zagreb u ime Grada zahvalnicu je primio pročelnik za financije i gospodarski razvitak Miljenko Šoštarić. Na svečanosti je prisustvovalo i vodstvo Udruženja obrtnika Zaprešić, a njihov član, obrtnik Stjepan Mikuljan dobitnik je Zlatne plakete. Obljetnicu je OK obilježio lani, no svečanost i dodjela nagrada održana je ove godine.

U suradnji Grada Zaprešića i Udruženja obrtnika Zaprešić u tijeku je i planiranje tradicionalnog Gospodarskog sajma koji prošle godine zbog epidemiološke situacije nije održan, a organizatori se nadaju da će u listopadu ove godine situacija biti povoljna. Grad će i ove godine svim izlagačima osigurati besplatan štand te besplatnu promociju.