Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin 16 pregleda
Mjesto za sve mališane

Čelnici grada posjetili dječje vrtiće i najavili radove proširenja

Labin vrtić
Foto: Grad Labin
Najavljeno je pokretanje postupka nabave za radove na proširenju dječjeg vrtića Gloria. Izvođenje radova očekuje se u periodu od početka studenog do kraja prosinca ove godine

Gradonačelnik Grada Labina, Valter Glavičić i njegova zamjenica, Federika Mohorović Čekada posjetili su tijekom proteklog i ovog tjedna polaznike dječjih vrtića Pjerina Verbanac i Gloria, a djeca su ih s nestrpljenjem dočekala.

Svakoj su skupini darovali poklon paket s igračkama, a za uzvrat su im se djeca zahvalila pjesmom i poklonima, crtežima i listom novih želja, a gradonačelniku su čak poklonili i jednu ručno izrađenu kravatu. Djeca su postavljala brojna pitanja te su predlagala kako poboljšati uvjete života djece u gradu. 

Gradonačelnik i zamjenica najavili su pokretanje postupka nabave za radove na proširenju dječjeg vrtića Gloria. Izvođenje radova očekuje se u periodu od početka studenog do kraja prosinca ove godine.

Početkom 2018. godine, iza zimskih praznika, vrtić bi primio djecu koja nisu upisana u redovnom upisnom roku. Na taj način sva djeca s područja Grada Labina dobit će svoje mjesto u vrtiću, priopćili su iz Grada Labina.