Izbornik
Naslovnica Gradovi Rijeka
Riječki Autotrolej

Cijena mjesečne radničke karte za travanj 50 posto jeftinija

Foto: Grad Rijeka
Prodaja na prodajnom mjestu Jelačićev trg bit će moguća zaključno do 3. travnja 2020. godine, gdje je do tada moguć i povrat novca svim korisnicima koji su radničke karte za travanj kupili po punoj cijeni

S obzirom na izvanrednu situaciju i smanjeni broj polazaka te na linije koje su namijenjene isključivo radnicima, KD Autotrolej za travanj snižava cijenu mjesečnih radničkih prava za 50 posto, prenijeli su iz Grada Rijeke.

Posudba e-knjiga za članove Gradske knjižnice Rijeka

To znači da mjesečne radničke karte koštaju upola manje. Tako mjesečna radnička karta za zonu 1 iznosi 138 kuna, za zonu 2 iznosi 188,5 kuna, za zonu 3 iznosi 237,5 kuna te za zonu 4, 286 kuna.

Prodaja ovih karata po novoj cijeni već je počela na kioscima Tiska i iNovina, dok će od ponedjeljka, 30. ožujka 2020. godine, prodaja biti moguća i na prodajnom mjestu Jelačićev trg, u radnom vremenu od 6:30 do 13 sati.

Prodaja na prodajnom mjestu Jelačićev trg bit će moguća zaključno do 3. travnja 2020. godine, gdje je do tada moguć i povrat novca svim korisnicima koji su radničke karte za travanj kupili po punoj cijeni. Povrat novca moguć je isključivo na prodajnom mjestu Jelačićev trg, bez obzira na mjesto kupnje karte.

Zagrebačka obala, novi moderni kontejnerski terminal u Rijeci Zaključenje prve faze dugogodišnjeg kapitalnog projekta Zagrebačka obala, novi moderni kontejnerski terminal u Rijeci

Prodaja na kioscima moguća je uobičajeno do 20. travnja.

Prodaja karata za ostale kategorije korisnika nije moguća s obzirom na to da je trenutačno zbog izvanredne situacije vožnja autobusima dozvoljena isključivo osobama koje javni prijevoz koriste za odlazak na posao, te povratak s posla.