Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
završena sezona motocrossa i supercrossa za ovu godinu

Danko Braim šesti put zaredom postao prvak Hrvatske u motocrossu

1/3
Foto: Grad Jastrebarsko
Od 10 utrka na 8 je pobijedio, a na dvije je bio drugi i to uz vrlo bolnu povredu ramena koju je zaradio na utrci u Donjoj Petrički

Ovog vikenda na stazi Malino kraj Oriovca vožena je posljednja ovogodišnja utrka PH u supercrossu, čime je i službeno završena sezona motocrossa i supercrossa za ovu godinu.

Po šesti puta zaredom Danko Braim postao je prvak Hrvatske u klasi veterani-A, priopćili su iz Grada Jastrebarsko.

akcija darivanja krvi Jaskanci iskazali svoju humanost s 321 dozom krvi

Od 10 utrka na 8 je pobijedio, a na dvije je bio drugi i to uz vrlo bolnu povredu ramena koju je zaradio na utrci u Donjoj Petrički. Naime, utrka je bila prekinuta nakon pada jer je ostao bespomoćno ležati na stazi, ispod motora.

Što se pak tiče supercrossa, jučerašnjom pobjedom (3 od 3) postao je prvak Hrvatske po treći puta za redom (klasa veteran-A).

Izbornik Hrvatske reprezentacije

Osim što je višestruki prvak Hrvatske u veteranskoj kategoriji, Braim je u funkciji izbornika u ovoj sezoni vodio i reprezentaciju Hrvatske u Poljski Gdansk, gdje su nastupili na Europskom kupu nacija. Na natjecanju, naši vozači zauzeli su solidno 9. mjesto.

5. Susret dadilja obrtnica Hrvatske 5. Susret dadilja obrtnica Prva hrvatska dadilja ugostila je svoje kolegice iz cijele Hrvatske

Uz sve nabrojeno i ozljedi tijekom sezone, Danko je uspio i odvoziti nekoliko utrka za prvenstvo Slovenije gdje je ostvarivao rezultate između 3.i 5. mjesta.

Prema izjavama Danka, ova sezona ocijenjena je kao vrlo uspješna. Sada slijedi stanka i kraći odmor, a ako se uspije zatvoriti financijski plan za sljedeću godinu, kondicijski treninzi i pripreme za sezonu 2019. počinju već u siječnju.