Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Prigodna godišnja svečanost

Darovi za najbolje učiteljice i učitelje osnovnih škola

storyeditor/2024-10-11/uciteljice_B.jpg
Foto: Grad Koprivnica Gradski čelnici s nagrađenom učiteljicom Nadom Čolak i ravnateljicom škole Sanjom Prelogović

Grad je nagradio najbolje učiteljice i učitelje u protekloj školskoj godini prema odlukama učiteljskih vijeća osnovnih škola.

Za najbolje proglašeni su Boris Tonc, učitelj fizike i informatike u OŠ "Antun Nemčić Gostovinski"; Narcisa Kolar, učiteljica razredne nastave u OŠ "Braća Radić"; Nada Čolak, učiteljica razredne nastave u OŠ "Đuro Ester"; Saša Špoljarić, vjeroučitelj u OŠ "Podolice"; Petra Ivančan, učiteljica edukacijska rehabilitatorica u COOR-u Podravsko sunce; Dino Jakšić, učitelj trombona u Umjetničkoj školi "Fortunat Pintarić".

Uz slike koprivničke umjetnice Gordane Špoljar Andrašić te prigodno cvijeće i Gradonačelnikovo vino, koje su im uručili gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž, pripala im je i novčana nagrada u iznosu od 300 eura. Čestitke im je uputio gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Najbolje o vašem radu govori činjenica što ste prepoznati od svojih suradnica i suradnika, odnosno kakve ste rezultate ostvarili i koliko značite u našem obrazovnom sustavu. Izuzetno smo ponosni na sve što zajedno radimo u pogledu razvijanja obrazovanja i infrastrukture. Pred nama je dogradnja škole "Braća Radić", energetska obnova škole "Đuro Ester" i gradnja, dogradnja i rekonstrukcija tri naše područne škole. Ne smijemo zaboraviti ni našu Umjetničku školu "Fortunat Pintarić" gdje se ulaganjima u Dom mladih, u sinagogu i u neke nove planove koje imamo želi riješiti kvalitetniji rad škole – rekao je gradonačelnik Jakšić.

Ravnateljica Osnovne škole "Podolice" Helena Knežević obratila se uime svih ravnateljica i ravnatelja.

– Mi kao ravnatelji ponosni smo na sve naše kolektive, imamo prekrasne ljude koji rade s našim učenicima, koji svake godine sve više napreduju, prolaze mnogobrojne edukacije i daju svoje srce i znanje za te naše učenike. Zbog toga nam je svima žao što godišnje možemo nagraditi samog jednog učitelja ili učiteljicu jer mnogi od njih to zaslužuju – rekla je na prigodnoj svečanosti.

storyeditor/2024-10-11/a_dvd_kombi_foto_kristijan_toplak.jpg Poklon Virovitičko-podravske županije Novi kombi za 130. rođendan DVD-a Pitomača storyeditor/2024-10-11/462461574_1453385248947581_2547050378380472556_n.jpg Naglasak na već provedene uspješne projekte Duborvačko-neretvanska županija na 'Danima otvorenih vrata EU projekata' storyeditor/2024-10-11/jabil.jpg Otvorenje Jabila najveća je privatna investicija u Osijeku od osamostaljenja Hrvatske Jabil otvara 1500 radnih mjesta i jača odnose SAD-a i Hrvatske