Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
SLOVAČKI VELEPOSLANIK PREDAO DONACIJU

Dezinficijensi za poplavljeni kraj

Foto: Grad Našice
Veleposlanik Peter Susko izrazio je veliko zadovoljstvo što je mogao predati donaciju gradonačelniku Krešimiru Kašubi i naglasio dugogodišnju odličnu suradnju grada Našica i Slovačke Republike

Slovački veleposlanik u Hrvatskoj Peter Susko predao je Gradu Našicama vrijednu donaciju dezinficijensa za stambene objekte poplavljene u nedavnoj velikoj poplavi koja je zahvatila našički kraj. Gradonačelnik Krešimir Kašuba zahvalio je na donaciji istaknuvši kako će zasigurno pomoći Gradu Našicama u ovim nemilim događajima.

– Bila mi je čast ugostiti veleposlanika Slovačke Republike te mu zahvaljujem na ovoj prekrasnoj gesti i pomoći Našicama. Našice su grad  koji je centar Slovaka u RH i imamo izuzetnu suradnju dugi niz godina – izjavio je Kašuba.

Veleposlanik Peter Susko izrazio je veliko zadovoljstvo što je mogao predati donaciju gradonačelniku Krešimiru Kašubi i naglasio dugogodišnju odličnu suradnju grada Našica i Slovačke Republike.

– Već smo se čuli s gradonačelnikom na dan velikih poplava i dan nakon te dogovorili da će slovačko veleposlanstvo u Hrvatskoj pomoći Gradu Našicama. Trebalo nam je nekoliko sati dok smo odredili što ćemo donirati Gradu, odnosno kako ćemo pomoći i odlučili smo se na doniranje dezinficijensa za poplavljene stambene objekte. Humanitarnu pomoć danas smo dovezli u Našice i drago mi je da sam je mogao predati gradonačelniku Kašubi. Ne bih rekao da se otvara neko novo poglavlje u našim odnosima jer su naši odnosi oduvijek bili i bit će na visokoj razini – izjavio je Susko.