Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin
Digitalizacija Labina

Direktni video prijenosi sjednica Gradskog vijeća

Gradsko vijeće Labina
Foto: Grad Labin
Među novitetima tu su još i aplikacije 'Labin na dlanu' te analizator peludi

Sutrašnja, 11. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Labina bit će posebna zbog jednog detalja. Naime, od sutra pa nadalje svaka sjednica vijeća moći će se pratiti i video prijenosom uživo s mrežne stranice Grada Labina.

Labin Konferencija gradonačelnika Pisani materijali odlaze u povijest - i labinski vijećnici dobili tablete

Na stranici Grada Labina (www.labin.hr) omogućen je lak pristup navedenoj kameri na samome zaglavlju stranice, a moguć je i pristup putem poveznice https://sjednicevijeca.com/live/labin. Osim kamere za direktan prijenos sjednice Gradskog vijeća, na osvježenom zaglavlju omogućen je i pristup web kameri sa Titovog trga, kao i pristup odličnoj aplikaciji za prijavu komunalnih nedostataka – Gradsko oko.

Među novitetima tu su još i aplikacije 'Labin na dlanu' te analizator peludi. Aplikacija 'Labin na dlanu' sadrži sve najsvježije podatke o proračunu, poduzetnicima, stanovništvu, broju zaposlenih i slično na području Grada Labina.

Analizator peludi odnosi se na podatke dobivene mjerenjem razine peludi s jedne od tri mjerne stanice u Istri, one postavljene na krovu Sportskog centra Franko Mileta, priopćili su iz Grada Labina

Dani Indije u Labinu Dani Indije u Hrvatskoj Glavičić: Labin je oduvijek bio primjer multikulturalnosti, multietničnosti i suživota