Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Slatinski gradonačelnik obišao radove

Dogradnja zgrade jaslica pri samom kraju

Foto: Slatina
Proširenjem će se urediti dva dnevna boravka za jasličke skupine, kao i uredi i višenamjenska dvorana

Dogradnja zgrade jaslica Dječjeg vrtića Zeko bliži se kraju.

– Preostaje još samo ugradnja panela i sjenila, a nakon što se završe svi radovi na kotlovnici, kreće ugradnja unutarnje stolarije i završna faza uređenja podova te uređenje okoliša. Pri kraju su i pripreme za tehnički pregled – istaknuo je pri obilasku gradilišta Tomislav Horvat, predstavnik izvođača radova, vlasnik Građevinarstva Horvat d.o.o.

– Drago mi je što se ovaj projekt privodi kraju te će se nakon završenih radova na izgradnji, početkom idućeg mjeseca krenuti u fazu opremanja dva novoizgrađena dnevna boravka, dva ureda i zbornice zajedno sa sanitarnim čvorovima koji će se na najkvalitetniji način povezati sa starim dijelom jaslica. Sve to će omogućiti da dvije nove jasličke skupine vrlo brzo budu na raspolaganju građanima grada Slatine, a na taj će se način znatno povećati broj polaznika vrtića i smanjiti lista čekanja koja je unatoč svim naporima na žalost još uvijek preduga – rekao je gradonačelnik Denis Ostrošić.

Vjeruje kako će do 1. studenog cijeli kompleks DV Zeko biti u funkciji, “s dosad najvećim brojem djece”. Projektom će se DV Zeko proširiti za dva dnevna boravka za jasličke skupine s vanjskom terasom i izlazom u vrtićko dvorište, dok će u potkrovlju biti dva 
uredska prostora i jedna višenamjenska dvorana.