Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Koprivnica

Dramite uz Ludens na placu

Dramite na placu
Foto: Grad Koprivnica
Svake subote od 9 do 12 sati u radionicama mogu sudjelovati djeca i odrasli koji će vježbati scenske pokrete, izvoditi vježbe glasa i ostale dramske interaktivne vježbe

Na koprivničkoj tržnici svake subote održavaju se zanimljive radionice koje vode članovi dramskog studija Ludens teatar Karlo Kučanda i Martina Trešćec Godek.

– Koprivnička tržnica postat će mjesto prave drame. Ludens teatar u suradnji s Gradskim komunalnim poduzećem Komunalac organizira dramske radionice na koprivničkom placu – kažu u Gradu.

Svake subote od 9 do 12 sati u radionicama mogu sudjelovati djeca i odrasli koji će vježbati scenske pokrete, izvoditi vježbe glasa i ostale dramske interaktivne vježbe. Uvježbat će se i performansi u koje će biti uključeni svi polaznici dramskih radionica, koji će upoznati i dramske igre za opuštanje, imaginaciju i drugo. 

Ana Jambrović na prijmu kod gradonačelnika Jakšića Uspjeh mlade kuglačice Ana Jambrović postala svjetska rekorderka Gradsko vijeće Koprivnice Gradsko vijeće Podrška akciji "Mali korak za veliki start"