Izbornik
Naslovnica Gradovi Duga Resa
GRIN FEST

Druženje, utakmice, koncert Massima

Foto: GRAD DUGA RESA
Vrhunac svih događanja bio je koncert Massima

I ove godine u Dugoj Resi se od 18. do 27. lipnja održavao već poznati Grin Fest u organizaciji Turističke zajednice područja Četiri rijeke i tvrtke Čistoća Duga Resa d.o.o. Centar zbivanja bio je gradski Amfiteatar gdje su građani, ali i djeca mogli uživati u nizu programa.

SREDNJA ŠKOLA DUGA RESA ZA SVOJIH 46 MATURANATA PRIPREMILA POSEBNU SVEČANOST ZA KRAJ ŠKOLOVANJA U dugoreškom kinu svjedodžbe primili u svečanom ruhu

Bila je tu i tradicionalna utrka i drugi sportski događaji, razna natjecanja, koncerti, kulturni sadržaji. Izdvajamo i dječje utrke, utrke za odrasle, kazališne predstave, radionice za djecu, bikersku večer, navijački kutak u povodu nogometnog prvenstva, te iznimno popularne koncerte Zaprešić boysa, grupe Let 3, Tomislava Bralića i klape Intrade.

Vrhunac svih događanja bio je koncert Massima. Kao što je bilo i očekivano, ovaj nastup bio je popraćen svekolikim zadovoljstvom građana koji su dugo vremena nakon popuštanja epidemioloških mjera mogli uživati u vrhunskom glazbenom događaju i to besplatno.