Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Zlatna judašica

Dubrovački gradonačelnik primio europsku prvakinju Ivanu Šutalo

Grad Dubrovnik
Foto: Grad Dubrovnik
Gradonačelnik Vlahušić je kazao kako će Grad Dubrovnik kroz Dubrovački savez športova nastaviti razvijati programe i kriterije kako bi se sportašima koji djeluju u pojedinačnim sportovima još više financijski pomoglo.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić primili su dubrovačku judašicu Ivanu Šutalo i njenog trenera Željka Đapića povodom osvajanja zlatne medalje na Europskom prvenstvu održanom u Tel Avivu, priopćili su iz Grada Dubrovnika.

Gradonačelnik Vlahušić i njegova zamjenica čestitali su Ivani Šutalo na njenom najvećem uspjehu u karijeri, ali i povijesnom rezultatu.

Ivana je siguran kandidat za Olimpijske igre

Trener Željko Đapić zahvalio se gradskim čelnicima na svesrdnoj podršci. Đapić je istaknuo i kako se nada i daljnjoj uspješnoj suradnji i podršci od strane Grada Dubrovnika jer kako kaže Ivana Šutalo je siguran kandidat za Olimpijske igre.

Gradonačelnik Vlahušić je tom prilikom kazao kako će Grad Dubrovnik kroz Dubrovački savez športova nastaviti razvijati programe i kriterije kako bi se sportašima koji djeluju u pojedinačnim sportovima još više pomoglo s financijskog aspekta.

Ivana Šutalo postala je mlađom seniorskom prvakinjom Europe u kategoriji preko 78 kilograma pobjedivši Poljakinju Ann Zalecne, Ukrajinku  Yelyzavet Kalanine i konačno u finalu Turkinju Sebil Akbulut.