Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica 22 pregleda
Koprivnički poduzetnik

Financirat će se poduzetnički projekti vrijedni 30 milijuna kuna

Martina Golčić, direktorica Koprivničkog poduzetnika
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Gradska tvrtka Koprivnički poduzetnik pripremala je projektne prijave za dobivanje nepovratnih sredstva iz EU

Vrijednost odobrenih poduzetničkih projekata koji se financiraju iz natječaja EU za koje je tvrtka Koprivnički poduzetnik pripremala projektnu prijavu iznosi 7,6 milijuna kuna, istaknuto je na predstavljaju rezultata tog gradskog poduzeća u 2017. godini i druženju s poduzetnicima i obrtnicima.

Konferencija Pametni gradovi u organizaciji Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika Konferencija u organizaciji Poslovnog dnevnika i Večernjeg lista Pametni gradovi: Makarska, Koprivnica, Split, Poreč i Karlovac

Pribroje li se tome i ostali projekti u kojima je Koprivnički poduzetnik sudjelovao, kao i oni za koje se još čeka odluka o odobrenju, iznos se penje na gotovo 30 milijuna kuna.

– Naš je zadatak pomoći vam u pripremi projekata za dobivanje nepovratnih sredstava iz Europske unije jer je to najbolji način da unaprijedite svoje poslovanje, konkurentnost te svoje financijske rezultate i održivost kroz povećanje proizvodnje, modernizaciju i nova zapošljavanja – istaknula je poduzetnicima Martina Golčić, direktorica Koprivničkog poduzetnika. U prošloj godini izrađene su projektne prijave za 17 poduzetnika, a plan je za ovu godinu povećanje od 50 posto.

studenti Održana promocija prvostupnika U proljeće Sveučilišni centar Koprivnica dobiva i menzu