Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
Gradonačelnik Josip Bilandžija potpisao ugovore

Garešnica za aktivnosti udruga u 2022. godini izdvaja 1,7 milijuna kuna

Foto: GAREŠNICA
– Puno puta se za rezultate naših udruga čuje izvan granica grada Garešnice i to je nešto što treba pohvaliti jer to znači da one zaista dobro rade te da sredstva koja izdvajamo za njihov rad nisu uzalud potrošena – kaže gradonačelnik Bilandžija

Gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija s predsjednicima gradske Sportske zajednice Željkom Rijetkovićem, Vatrogasne zajednice grada Garešnice Đurom Petrićem, Zajednice tehničke kulture Željkom  Vidom, direktoricom Turističke zajednice Danielom Belak i ravnateljicom Gradskog društva Crvenog križa Melitom Lozinom potpisao je ugovore o financiranju njihovih aktivnosti. Riječ je o nešto više od 1,7 milijuna kuna koliko je za njihov rad u ovoj godini planirano u gradskom proračunu.

Gradonačelnik Bilandžija zahvalio se predstavnicima četiriju zajednica i Crvenog križa na svim aktivnostima koje su provodili u prošloj godini te je izrazio nadu da će se uskoro okončati pandemija koronavirusa i da će ova godina biti još sadržajnija.

– Puno puta se za rezultate naših udruga čuje izvan granica grada Garešnice i to je nešto što treba pohvaliti jer to znači da one zaista dobro rade te da sredstva koja izdvajamo za njihov rad nisu uzalud potrošena – kazao je gradonačelnik Bilandžija.

Predstavnici zajednica izrazili su zadovoljstvo na financijskoj podršci Grada Garešnice, a ravnateljica garešničkog Crvenog križa Melita Lozina zahvalila je gradskoj upravi na moralnoj, financijskoj i logističkoj podršci koju im Grad pruža.