Izbornik
Naslovnica Gradovi Osijek
Drugo dopunjeno izdanje

Promocija knjige "Hrvatska u 30 priča" na Dan hrvatske diplomacije

storyeditor/2024-06-10/WhatsApp-Image-2024-06-07-at-19_24_52-2.jpeg
Foto: Osijek PROMOCIJA je održana na Dan hrvatske diplomacije u osječkoj Staroj pekari

Promocija drugog dopunjenog i proširenog izdanja knjige "Hrvatska u 30 priča", najprodavanije knjige u Hrvatskoj u 2023. u kategoriji društvo, politika i povijest, autora Bože Skoke i Zvonimira Frka-Petešića te ilustratora Vedrana Klemensa, održana je u petak na Dan hrvatske diplomacije u osječkoj Staroj pekari. Događaju je nazočio i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

– Hrvatska je zemlja koja često iznenadi svijet svojom ljepotom, hrabrošću, inovativnošću, vizijom, uspjesima i pobjedničkom duhom. Zemlja koja inspirira, a inspirirala je i autore da u jednom proširenom izdanju opišu Hrvatsku u 30 priča. Činjenica da je knjiga rasprodana u rekordnom roku dovoljno govori o važnosti ovakvih djela u razumijevanju suvremenog hrvatskog identiteta. Upravo je to preduvjet za brendiranje Hrvatske – rekao je Radić.

storyeditor/2024-06-07/obz11.jpg Projektna dokumentacija za izgradnju novog KBC-a Osijek je gotova Gospodarski iskorak, dolazak investitora i rekordna zaposlenost u županiji storyeditor/2024-06-10/smz_b_slager_turizam_potpore.jpeg Unapređenje standarda i kvalitete turističke ponude Ugovori za županijske potpore za turizam U sklopu cjelogodišnjeg obilježavanja 60 godina od zaštite špilje Vindija pod pokroviteljstvom Općine Donja Voća, a u organizaciji KUD-a Voća održana je folklorno-edukativna manifestacija "Špilja Vindija – naša prošlost i budućnost". Donja Voća Obilježeno 60 godina zaštite špilje Vindija