Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Riječ je o zajedničkom projektu Grada Dubrovnika i Vodovoda Dubrovnik vrijednom 6,2 milijuna kuna, bez PDV-a

Gradonačelnik obišao radove u Ulici kardinala Stepinca

Gradonačelnik obišao radove u Ulici kardinala Stepinca
1/8
Foto: Grad Dubrovnik
U idućoj fazi radit će se ulica u ostalom dijelu, odnosno do Hotela Neptun, gdje će se postaviti javna rasvjeta i urediti prometnica

Radove na izgradnji kolektora oborinske odvodnje u Ulici kardinala Stepinca u Lapadu jutros je obišao dubrovački gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima.

Suradnja Ivanca i Hrvatskih voda Dogovoreni radovi na uređenju potoka i kanala u 2020. godini

Kompletno uređenje ulice trebalo bi biti gotovo do kraja svibnja. Riječ je o zajedničkom projektu Grada Dubrovnika i Vodovoda Dubrovnik vrijednom 6,2 milijuna kuna, bez PDV-a.

''Nalazimo su u jednoj od najneuređenijih ulica na području Grada Dubrovnika. Ono što ovdje radimo jest izgradnja sustava oborinske odvodnje, ali i drugi radovi poput izmjene postojeće vodovodne mreže, koju obavljamo zajedno s Vodovodom Dubrovnik, postavlja se nova rasvjeta, gradi nogostup i na kraju će se asfaltirati i urediti sama ulica'', kazao je gradonačelnik Franković u prigodi obilaska. U isto vrijeme HT radi izmjenu mrežnih telekomunikacijskih kabela.

''Riječ je o prilično zahtjevnom projektu s obzirom da se radi u gradskoj ulici s dosta zakopanih instalacija, ali radovi za sada teku dobro i prema planu'', kazao je glavni nadzorni inženjer na projektu Vedran Kosović iz tvrtke IGH, zahvaljujući ujedno stanarima na strpljenju i razumijevanju.

Projekt vrijedan 684 milijuna kuna Radovi na proširenju kanalizacijske mreže započet će ove godine

Ovo je prva faza radova na ovoj dionici, koja obuhvaća prostor od Hotela More do kružnog toka na 'Pošti Lapad', a u idućoj fazi radit će se ulica u ostalom dijelu, odnosno do Hotela Neptun, gdje će se postaviti javna rasvjeta i urediti prometnica.