Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci 418 pregleda
potpisan Sporazum

HDZ u Vinkovcima ide s HSU-om, kandidat za gradonačelnika Ivan Bosančić

Ivan Bosančić
Foto: Branimir Bradarić
Bosančić je rekao kako će u naredne četiri godine razvoj Vinkovaca obilježiti gospodarski razvoj i poduzetnički duh

Pred skore lokalne izbore danas je u Vinkovcima potpisan Sporazum o političkoj suradnji između gradskih organizacija HDZ-a i HSU-a Grada Vinkovaca. Istom prigodom Ivan Bosančić predstavljen je kao kandidat HDZ-a za gradonačelnika Vinkovaca i njegovi zamjenici - Kata Krešić i Gabrijel Šokičić. Tom prilikom Bosančić je rekao kako će u naredne četiri godine razvoj Vinkovaca obilježiti gospodarski razvoj i poduzetnički duh.

- Poduzetnici su snaga Vinkovaca i stoga zaslužuju punu podršku gradskih vlasti - istaknuo je Bosančić dodajući kako se zalaže za sklapanje partnerskog odnosa između gradskih vlasti i poduzetnika.

Kazao je i da su osnovni razlozi što vinkovačke gradske vlasti u protekle četiri godine nisu ostvarile prije svega krivci gospodarska kriza, bivša Vlada SDP-a i porezna reforma. Najavio je i da će Vinkovci biti aktivni sudionik Projekta Slavonija, kojega predvodi Vlada RH, te da je cilj da u narednom razdoblju 70 posto investicija u Vinkovcima realizira se upravo iz toga programa.

- Ivan Bosančić predvodi ekipu koja zna i želi od Vinkovaca stvoriti mjesto ugodnog življenja i prosperiteta - rekao je okupljenim novinarima aktualni gradonačelnik Vinkovaca i saborski zastupnik Mladen Karlić.