Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Akcija za gradnju otvorenog parka za vježbanje i dom za nezbrinutu djecu Kuća Svetog Josipa

Humanitarka na Betoncu okupila ljude velikog srca

Foto: vgdanas.hr
Velikogoričanke i Velikogoričani od jutarnjih sati okupljali su se u Cvjetnom naselju, kupovali prigodne majice, izravno donirali financijska sredstva, uživali u bogatoj ponudi hrane i pića, kao i odličnom malom nogometu

Kišovito i prohladno vrijeme, pomalo netipično za ovo doba godine, možda je malo pokvarilo dojam, ali osmo izdanje Humanitarke još je jednom potvrdilo da je riječ o jednom od najvažnijih sportsko-društvenih događanja u Velikoj Gorici.

Ove je godine Humanitarka održana na Dan Državnosti i ponovno se na Betoncu u Cvjetnom naselju okupilo mnoštvo ljudi, koji su uživali u odličnom malonogometnom haklu. Osmo izdanje bilo je namijenjeno za Kuću Sv. Josipa, dom za nezbrinutu djecu i mlade i izgradnju ‘street workout parka’ za vježbanje na otvorenome.

Velikogoričanke i Velikogoričani od jutarnjih sati okupljali su se u Cvjetnom naselju, kupovali prigodne majice, izravno donirali financijska sredstva, uživali u bogatoj ponudi hrane i pića, a sav prihod otišao je u  humanitarne svrhe. Na terenu je ponovno bilo sjajno vidjeti  kvartovske ekipe, ponovno su oduševile djevojke iz Legalis Teama, a do završnice su stigli pravi španeri.

Pobjednički trofej završio je u rukama snažne zagrebačke ekipe Kera Terma, koja je već slavila na Humanitarki. U finalu su bili bolji od momčadi Gorenc Transporta, i to tek boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara, nakon što u regularnom vremenu nije bilo pogodaka. Treće mjesto pripalo je Vatrogascu iz Kobilića, koji je u raspucavanju svladao GČ Rakarje.