Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Centrala u novom ruhu

Jaskanski nogometaši dobivaju nove svlačionice i pomoćno igralište s umjetnom travom

jasstrebarsko uređenje Centrale
Foto: Grad Jastrebarsko
Obnova obuhvaća i zamjenu dotrajale rasvjete, izgradnju drenažne odvodnje kao i radove na cijelom sanitarnom čvoru

Investitor projekta je Grad Jastrebarsko te se na taj način želi jaskanskim sportašima omogućiti što bolje uvjete za treniranje i postizanje izvrsnih rezultata. Novac su, osim Grada donirale mnoge jaskanske tvrtke kako bi podržale razvoj sporta u Jastrebarskom.

Radovi koji se izvode u Sportsko – rekreativnom centru Centrala velika su novost za jaskanske nogometaše, a obuhvaćaju iskop novog pomoćnog igrališta s umjetnom travom dimenzija 44m x 24m s mrežama oko igrališta i aluminijskim golovima, zamjenu dotrajale rasvjete, izgradnju drenažne odvodnje, radove na cijelom sanitarnom čvoru, svlačionicama, izvijestili su iz gradske uprave.

Obilasku uskoro renoviranih svlačionica i igrališta nazočio je gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel sa zamjenicima Stipom Bučarom i Domagojem Šlatom, koji je i predsjednik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, pročelnicom Upravnog odjela za imovinsko-pravne poslove, gospodarstvo, društvene djelatnosti, komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Irenom Strmečki – Šlat i direktorom Cesta Jastrebarsko d.o.o. Nenadom Strizrepom.