Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko 124 pregleda
Tečaj informatike

Jaskanski umirovljenici ponovno u školskim klupama

Jaska umirovljenici
Foto: Grad Jastrebarsko
Informatički tečaj za umirovljenike provodi se od 2010. godine, te će uskoro čak 151 jaskanski umirovljenik biti informatički pismen

Nastavlja se provoditi projekt za najstarije sugrađane u Centru za kulturu Jastrebarsko. Započeo je novi informatički tečaj za umirovljenike. Kako bi 13. grupi poželio puno uspjeha u učenju i savladavanju novih vještina, jaskanske umirovljenike na prvom predavanju pozdravio je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Tečaj informatike za osobe treće životne dobi provodi se od 2010. godine, te će uskoro čak 151 jaskanski umirovljenik biti informatički pismen. Polaznici su zahvalili gradskom vodstvu na besplatnom tečaju koji će im sigurno proširiti horizonte i donijeti nova korisna iskustva, priopćili su iz Grada Jastrebarskog.

Ravnateljica Centra za kulturu, Dragica Severinac, polaznicima je također zaželjela uspješno učenje te i zahvalila Gradu Jastrebarskom što financira ovaj dugogodišnji projekt koji se provodi dva puta godišnje, a uz ovaj tečaj, za umirovljenike se organiziraju i tečajevi stranog jezika, kao i tečaj besplatnog vježbanja.