Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko 58 pregleda
Potpora Županije

Jubilarna 15. Ljetna igraonica za svu djecu ove godine besplatna

Ljetna igraonica
Foto: Grad Jastrebarsko
Jubilarna 15. Ljetna igraonica počet će 12. lipnja i trajati pet tjedana

Zagrebačka županija prepoznala je kvalitetu i dugovječnost projekta Ljetna igraonica koji se na području Grada Jastrebarskog provodi već 15 godina, i koji je kao takav postao zaštitni znak Grada. 

Odobrena sredstva Županije u iznosu od 10 tisuća kuna utrošit će sa za financiranje provođenja više od 20 aktivnosti, te će i ove godine sve aktivnosti koje se provode na području Jastrebarskog, za svu djecu biti besplatne.

Ljetna igraonica 2017. počet će 12. lipnja i kroz pet tjedana mališani će moći isprobati i aktivno se uključiti u jednu ili više aktivnosti, te na taj način kvalitetno ispuniti slobodno vrijeme tijekom prve polovice ljetnih školskih praznika.

Projekt Ljetne i Zimske igraonice osmislio je profesor Domagoj Šlat, sadašnji zamjenik gradonačelnika. Projekt se provodi 15 godina u kontinuitetu, a 2013. Ljetna igraonica proglašena je Naj-akcijom kojom je poboljšan i uljepšan život djece od strane Koordinacijskog odbora Gradovi i općine – prijatelji djece, Saveza društava Naša djeca Hrvatske.