Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
KRENULA OBNOVA VODOVODA I KANALIZACIJE

Kopa se u Draganovcu i Starigradu

Foto: Koprivničke Vode
Molimo stanovnike za razumijevanje prilikom izvođenja radova i privremene regulacije prometa – naglašavaju u KC vodama

Počelo je raskapanje ulica i trgova u gradu i prigradskim naseljima zbog izgradnje i obnove vodoopskrbne i kanalizacijske mreže. Jedan dio odnosi se na megaprojekt aglomeracije, a drugi na planirane investicije Koprivničkih voda. Iz te gradske tvrtke, tako, obavještavaju javnost kako će početi radovi na izgradnji vodoopskrbne mreže u prigradskim naseljima Draganovec i Starigrad.

– Ulice koje su obuhvaćene u sklopu projekta prve faze radova, dionica I, “Izgradnja i proširenje vodovodne mreže u naselju Draganovec i Starigrad” su Ulica svetog Vida i Koprivnička ulica. Radove izvodi Koming, a nadzor provodi TH projekt Koprivnica. Molimo stanovnike za razumijevanje prilikom izvođenja radova i privremene regulacije prometa – naglašavaju u KC vodama.

Planirani radovi u Bjelovaru Kanalizacija, nogostupi i novi asfalt

Potkraj prošlog tjedna počeli su pak radovi na izgradnji sustava odvodnje dijela koprivničkoga prigradskog naselja Kunovec Breg. Dio je to projekta “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica” na području naselja, a zahvatom su obuhvaćene: Vinogradska ulica, Gorička ulica, Cvjetna ulica, Ulica Leptan, Ulica Maklac, Leptan vinogradi, Botinovečki jarak i Potočna ulica. Radove izvodi Radnik Križevci, a nadzor provodi Investinženjering Zagreb.

Ovih su dana počeli i radovi na obnovi vodovodne mreže  i kućnih priključaka u Ulici Ivana Generalića u središtu Koprivnice. Obnovit će se otprilike 230 metara vodovodne mreže u toj ulici. Radovi bi trebali biti dovršeni do kraja kolovoza. Procijenjena ukupna vrijednost investicije iznosi oko 280.000 kuna bez PDV-a.