Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Prekogranična suradnja

Koprivnica i mađarski Csurgó zajedno u projekte

Dogradonačelnica Ksenija Ostriž s gradonačelnikom Csurga
Foto: Grad Koprivnica

U službenom posjetu Koprivnici prošli je tjedan boravila delegacija mađarskog grada Csurga koju je predvodio gradonačelnik Füstös János. Dočekao ih je gradonačelnik Mišel Jakšić sa suradnicima.

– Koprivnica je putem prekogranične suradnje s Mađarskom odradila nekoliko sjajnih suradnji, partnerstava i prijateljstava – rekao je Jakšić. Gradonačelnik Csurga János zahvalio je na gostoprimstvu te iskazao zadovoljstvo što će ih moći upoznati s idejama za buduću suradnju.

– Zanima nas suradnja na području sporta i obrazovnog sustava kroz Interreg natječaje, kao i daljnje širenje suradnje kroz organizacije civilnog društva i kulturne ustanove – kazao je János. 

storyeditor/2024-03-22/jaja_B.png Jedinstvena uskrsna izložba na otvorenome Goleme pisanice u središtu grada i sjedištu Volkswagena u Njemačkoj storyeditor/2024-03-22/komunalac_sume.jpg Edukativna šetnja središnjim gradskim parkom Komunalac i Podravka pošumljavaju Koprivnicu i čuvaju bioraznolikost Gradonačelnik u rodilištu Opće bolnice u Koprivnici Iznos naknade za bebe povećava se za 200 eura Grad diže naknadu za novorođene bebe i stipendije