Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
ITU mehanizam

Koprivnici dodijeljeno 18,36 milijuna eura

POTPISAN je sporazum za četiri projekta
Foto: Grad Koprivnica

Zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž na Danima regionalnog razvoja i EU fondova u Šibeniku primila je odluku o dodjelu novca za ITU mehanizam.

Iz ruku predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlića dogradonačelnica je primila odluku o dodjeli bespovratnih sredstava tehničke pomoći ITU mehanizma za Koprivnicu u iznosu od 360.000 eura.

Osim toga, potpisan je sporazum o ITU programu u vrijednosti 18 milijuna eura za četiri projekta – Sigurno povezani, Unapređenje sustava javnog prijevoza na urbanom području Koprivnica, Znanstveno-inovacijski park Koprivnica te Građenje i opremanje kompleksa tržnice i polivalentnog centra.

U promet se uskoro pušta novi podvožnjak Ivanečki ispod pruge kod Podravke Nadvožnjak i podvožnjak Zauvijek zatvorena dva pružna prijelaza Najatraktivnija, ali i najzahtjevnija i najproblematičnija nekretnina svakako je ona u samome srcu Koprivnice – tzv. Merićeva zgrada na uglu Zrinskog i Jelačićeva trga Koprivnica Merićeva zgrada kao prostor za rad i život mladih poduzetnika Osim glazbenog programa, u tjednu ću nastupati vrtići i osnovnoškolci, a gradske ustanove pripremile su radionice i izložbe Počela nikada bogatija Koprivnička bajka Žera, Gobac, Kondža, Vatra – hrpa koncerata u središtu grada