Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica 131 pregleda
Za velike i male

Koprivničko ljeto nudi bogati program od 14. srpnja do 27. kolovoza

Koprivničko ljeto
Foto: Grad Koprivnica
Utorak i četvrtak bit će 'zaduženi' za Ljetno kino pod zvijezdama koje ove godine donosi besplatne projekcije poznatih holivudskih blockbustera

I ove godine Grad Koprivnica zajedno s udrugama, institucijama, klubovima i poduzećima organizira bogat ljetni sadržaj u sklopu kojega će građani imati priliku uživati u koncertima, radionicama, kazališnim predstavama.

U sklopu Koprivničkog ljeta održat će se Ljeto na Zrinskom i to u periodu od 14. srpnja do 27. kolovoza. Tako će u gradskom parku i na Zrinskom trgu građani moći uživati u odličnim koncertima, večerima poezije, Ljetnom kinu pod zvijezdama te se okušati u raznim sportovima. Bit će organiziran i poseban program za najmlađe za čiju će provedbu i zabavu brinuti animatori.

Gotovo svaki dan u tjednu rezerviran će biti za određene aktivnosti. Tako će utorak i četvrtak biti 'zaduženi' za Ljetno kino pod zvijezdama koje ove godine donosi besplatne projekcije poznatih holivudskih blockbustera. Ove godine u izboru filmova moći će sudjelovati i građani! Naime na web stranici Grada Koprivnice i na društvenim mrežama je od 4. srpnja 2017. otvorena anketa putem koje će građani moći izabrati film koji žele pogledati, a 12 filmova po izboru građana bit će u programu Ljetnog kina pod zvijezdama.

Srijeda je rezervirana za sport, rekreaciju i dječji kreativni kutak, tako da zabave, veselja, smijeha, igre ali i pokoje kapi znoja neće nedostajati. Ove aktivnosti odvijat će se u gradskom parku i to podijeljene po zonama. Sportska zona Budi FIT – ugostit će instruktore yoge, pilatesa, aerobika i raznih drugih programa pa će svatko željan vježbanja moći pronaći nešto za sebe ili pak isprobati nešto novo. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života. Održavat će se i promocije borilačkih sportova. U zoni za najmlađe za zabavu, smijeh, veselje i igru pobrinut će se educirani i kvalificirani animatori kroz kreativne radionice – žonglerske radionice, klaunski show, klaunske radionice i predstave za djecu.

Četvrtkom će se moći uživati u opuštajućim večerima poezije „Čit-čet“ koje će biti organizirane u gradskom parku.

Petkom pak podij preuzimaju DJ virtuozi dok je subota rezervirana za pop, rock, funk i jazz koncerte koprivničkih, ali i stranih izvođača.