Izbornik
Naslovnica Gradovi Split
blagdanski prijem kod splitskog gradonačelnika

Stanišić otkrio svoju uspomenu iz Domovinskog rata

Igor Stanišić
1/4
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
"Kad vidiš problem, ruši ga ispred sebe, tako ste vi činili u Domovinskom ratu prije 25 godina, a po uzoru na vas i mi tako rješavamo probleme"

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara održao je blagdanski prijem za predstavnike braniteljskih udruga, izrazivši nadu da će se s braniteljima češće viđati kako bi zajednički došli do cilja za koji su se borili u Domovinskom ratu.

"Kad vidiš problem, ruši ga ispred sebe, tako ste vi činili u Domovinskom ratu prije 25 godina, a po uzoru na vas i mi tako rješavamo probleme", rekao je gradonačelnik, čije je riječi u priopćenju prenijela gradska uprava.

U Županiji održano tradicionalno primanje za braniteljske udruge Boban pozvao branitelje da među mlađim generacijama šire istinu o Domovinskom ratu

Branitelje je Krstulović Opara primio zajedno s predsjednikom Gradskog vijeća Igorom Stanišićem, svojim zamjenicima Jelenom Hrgović i Ninom Velom te potpredsjednikom Gradskog vijeća Petrom Škorićem, izvijestivši kako je danas u Splitu darovana desettisućita doza krvi.

Stanišić je istaknuo kako je, kada je započeo Domovinski rat, imao tek tri godine, te je tada od jednog branitelja dobio svjetleći metak kojega i danas čuva. Braniteljima je poručio kako su im njegova i gradonačelnikova vrata uvijek otvorena.

Prigodne blagdanske čestitke predstavnicima braniteljskih udruga uputili su i zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović, a predsjednik Udruge 158. brigade i 6. domobranske pukovnije Ivica Bubić zahvalio se Gradskoj upravi na svemu što su odradili za branitelje.

Svjetionik Savudrija Izložba fotografija 'Čovjek i svjetionik' Najstariji svjetionik na Jadranu proslavio svoj rođendan