Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin 48 pregleda
otvorenje Sportskog centra 'Franko Mileta'

Labin dobiva vrhunski kompleks koji zaslužuje

Labin
Foto: Grad Labin
'Nadam se da će ova dvorana doprinijeti još većim uspjesima naših sportaša, nastaviti stvarati poticajno okruženje za bavljenje sportom što većeg broja djece, ostvariti sve potrebe rekreativaca te zadovoljiti sve ljubitelje sporta u Labinu', rekao je labinski gradonačelnik Valter Glavičić

U prostorijama Sportske zajednice Grada Labina u utorak je održana konferencija za medije gradonačelnika Grada Labina, direktora trgovačkog društva Labin 2000, Dalibora Zupičića kao upravitelja Sportskog centra, te tajnika Sportske zajednice Grada Labina Siniše Verbanca. Povod konferencije bila je najava svečanog otvorenja Sportskog centra 'Franko Mileta'.

Radovi na objektu su dovršeni i dvorana je u punom sjaju te bi danas s početkom u 17,30 sati trebao započeti dugo očekivani program svečanog otvorenja. 

"Mogu reći da je sutrašnji dan poseban za naš grad. Dan koji čekamo jako dugo, a kao grad sporta ovakav sportski kompleks i zaslužujemo. Nadam se da će ova dvorana doprinijeti još većim uspjesima naših sportaša, nastaviti stvarati poticajno okruženje za bavljenje sportom što većeg broja djece, ostvariti sve potrebe rekreativaca te zadovoljiti sve ljubitelje sporta u Labinu. Sutra očekujemo spektakl, svi ste pozvani i nadam se da se vidimo u što većem broju", zaključio je Valter Glavičić na konferenciji za medije u utorak. 

Siniša Verbanac, tajnik Sportske zajednice Grada Labina, najavio je jubilarnu 10. Olimpijadu osnovnih škola Labinštine, koju će svečano otvoriti državna tajnica za sport Janica Kostelić u četvrtak, 26. listopada. Nakon same konferencije za medije novinari su obišli dvoranu te se može reći kako Grad Labin dobiva vrhunski kompleks koji zaslužuje, priopćili su iz Grada Labina