Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Tradicionalna godišnja dodjela nagrada

Lana Nogić i Mihael Šestak najbolji koprivnički sportaši

Nagrade su dobitnicima uručili gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednica ZŠU-a Jasmina Stričević
Foto: DRAVA.INFO

U organizaciji Zajednice športskih udruga grada Koprivnice prošli je tjedan održana tradicionalna dodjela nagrada najuspješnijim sportašicama, sportašima i sportskim ekipama u 2023. godini. Nagrade su dobitnicima uručili gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednica ZŠU-a Jasmina Stričević.

Za najuspješniju sportašicu u prošloj godini proglašena je Lana Nogić iz Hrvačkog kluba Podravka, a za najuspješnijeg sportaša Mihael Šestak iz Ronilačkog kluba Šoderica. Najuspješniji sportski par, štafeta ili posada je Twirling par senior Twirling kluba Koprivnica.

Rukometni klub Podravka proglašen je za najuspješniju žensku sportsku ekipu, a Hrvački klub Podravka za mušku sportsku ekipu u 2023. godini.

U kategoriji za iznimno postignuće u sportu u 2023. godini nagrađeni su Šimun Borovčak i Leon Zelenko iz Karting kluba Koprivnica, Dominik Đurđ iz Ronilačkog kluba Šoderica, Teo Ištvan, Matej Požgaj, Tija Požgaj i Petar Slavinić iz Atletskog kluba Koprivnica, Ivan Lončarić iz Hrvačkog kluba Podravka i Lovro Matovina iz Badmintonskog kluba Hartmann.

Najuspješnijom sportašicom s invaliditetom u 2023. godini proglašena je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Podravina, najuspješnijim sportašem s invaliditetom proglašen je Ivica Ferenčić, također iz Športske udruge slijepih, a najuspješnija sportska ekipa s invaliditetom ekipa je Sportskog kluba viseće kuglane osoba s invaliditetom Koprivničko-križevačke županije.

U kategoriji najuspješnije perspektivne sportašice proglašene su Lara Blažeković iz Hrvačkog kluba Podravka i Gabriela Vencl iz Boks kluba David, dok je za najuspješnijeg perspektivnog sportaša proglašen Dorijan Jakopanec iz Jet ski kluba Racer.

Najuspješniji perspektivni sportski plesni par su Petra Sabolić i Gabriel Sebastian Sarapa iz Sportskog plesnog kluba Ritam, a najuspješnija perspektivna sportska štafeta je Mix štafeta juniori 4 x 100 metara Ronilačkog kluba Šoderica.

Najuspješnija perspektivna ženska sportska ekipa su kadetkinje U-16 Rukometnog kluba Podravka, dok je najuspješnija perspektivna muška sportska ekipa Kadetska ekipa U-17 Nogometnog kluba Slaven Belupo. 

Ta ideja vrti mi se u glavi već 10 godina, kada je krematorij bio gotovo tabu-tema, kaže Joško Vuković, direktor pogrebnog poduzeća 'Čempresi' Najjeftiniji klasični ukop je 1000 €, a kremiranje će stajati upola manje Na šibenskom groblju Kvanj gradit će se prvi krematorij u Dalmaciji POVEĆAN CENZUS Uskrsnice će se isplaćivati u Fini od 4. do 30. ožujka Umirovljenici i nezaposleni Samobor za uskrsnice osigurano 130 tisuća eura Zahvaljujući ovim subvencijama sigurna sam kako ima prostora i da plaće djelatnika u privatnim vrtićima uskoro budu usklađene s onima djelatnika gradskih vrtića i osnovnih škola – istaknula je Vinković Gradsko vijeće Vinkovaca odlučilo: Dodatnim sredstvima želimo smanjiti cijene vrtića