Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Za kraj manifestacije Ljeto u Jaski

Ljetno kino u amfiteatru uz dvorac Erdödy

Ljeto u Jaski
Foto: Grad Jastrebarsko
Kino predstava će započeti u 21 h, a svi posjetitelji moći će se zabaviti uz komediju ’Kapetan Fantastični’

U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog i Centra za kulturu Jastrebarsko u subotu 19. kolovoza održat će se završni dio manifestacije Ljeto u Jaski. Za završetak ove manifestacije organizirano je ljetno kino u amfiteatru uz dvorac Erdödy.

Kino predstava će započeti u 21 h, a svi posjetitelji moći će se zabaviti uz komediju ’Kapetan Fantastični’. U filmu je riječ o jednoj neobičnoj obitelj, sa šestero djece i osebujnim ocem koja živi duboko u američkoj šumi, daleko od svih okova moderne civilizacije. Djevojčice i dječaci odgajani su u posve posebnom duhu i skladu s prirodom. No, kada ih iznenada zadesi tragedija i ostanu bez voljene majke, moraju se spustiti u normalan svijet koji ne poznaju pa počinju pravi problemi.

Iz gradske uprave podsjećaju da je ovogodišnja manifestacija Ljeto u Jaski imala raznovrsniji sadržaj nego prethodnih godina: od Festivala 'Život i smijeh' Gradskog kazališta Jastrebarsko preko 'Jaska art festivala' s ponudom majstorskih izvedbi klasične glazbe do prepoznatljivih turističko-ugostiteljsko i zabavnih sadržaja u perivoju dvorca Erdödy.