Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
POPULARNA MANIFESTACIJA OPET U SREDIŠTU GRADA

Ljeto na Zrinskom počelo kinom na otvorenom

U kolovozu će se zaredati koncerti, a završni će održati Crvena jabuka 19. kolovoza na središnjem gradskom trgu

Prošlog tjedna počela je manifestacija Ljeto na Zrinskom koja će u idućih mjesec dana donijeti obilje dobre zabave i razonode na
središnji koprivnički trg. Manifestacija je otvorena u četvrtak prvim Ljetnim kinom pod zvijezdama te projekcijom crtića “Crvencipelica i sedam patuljaka” pod vedrim nebom.

Na filmsku avanturu u parku stiglo je više stotina malih i velikih građana željnih opuštanja i razonode. Park je bio osvijetljen lampicama, pa je ugođaj bio potpun. Dekice, kokice, sokići i zabavan crtić – sve je bilo upravo savršeno.

Bogata koncertna sezona Ljeta na Zrinskom završit će u četvrtak 19. kolovoza velikim koncertom Crvene jabuke na pozornici u središtu grada. Jasno, dopuste li to epidemiološki uvjeti i ako se situacija u međuvremenu ne pogorša.

Dodijeljen novac umjetnicima i manifestacijama Ove godine konačno idu Jazz festival, Iz bakine škrinje i FIUK

Na glazbeno Ljeto na Zrinskom stižu i Klapa Cambi, Saša Lozar, Marko Tolja, Tamburaški sastav Mjesečina, Filip Rudan, Tragovi, Matija Cvek i drugi. Klapa Cambi nastupa u petak 6. kolovoza, a Saša Lozar u subotu 7. kolovoza.

No kino pod vedrim nebom doista je pravi hit manifestacije, što se pokazalo i prijašnjih godina. Održava se utorkom za odrasle i četvrtkom za klince, a sve projekcije počinju u 21 sat.

Evo i rasporeda projekcija:

20. srpnja prikazuje se “Hollywoodska prevara”, 22. srpnja “Polarna avantura”, 27. srpnja “Rat u kući”, 29. srpnja “Veliko putovanje”, 3. kolovoza “Čuvaj me s leđa 2”, 5. kolovoza “Korgi, kraljevski pas velikog srca”, 10. kolovoza “Sef”.

Središnji gradski park je ove godine ukrašen s 4500 led lampica, a dekoraciju je priredio koprivnički Komunalac.