Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
zabava do kasno u noć

Maškarana zabava uz Jelenu Rozgu u Crikvenici

maškare Crikvenica
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
U Crikvenici je svaki tjedan sve bolja zabava. Još više je fenomenalnih plesača na maškaranom podiju, a konkurencija za najoriginalnije maske sve je žešća

Maškarane zabave ovoga vikenda donijet će puno dobre zabave. Ove će subote, 11. veljače 2017., sportsku dvoranu u Crikvenici u večernjim satima najprije zagrijati grupa "Point", a zatim na scenu stupa glazbena gošća večeri - popularna Splićanka Jelena Rozga. Nema sumnje da će se maškarani i nemaškarani posjetitelji Crikvenice sjajno provesti i zabavljati do kasno u noć, poručuju iz gradske uprave.

Sve će biti popraćeno i maškaranim foto objektivom pa će već sljedećega dana web stranicu www.maskare.net i Facebook Maškare Crikvenica krasiti nasmiješena i raspjevana lica.

U nedjelju, 12. veljače, će u 15 sati u restoranu Hotela "Kaštel" u Crikvenici početi tradicionalna čajanka uz tombolu i zabavni program za djecu.

Svi koji još nisu stigli, i dalje imaju priliku zaviriti u "Veselu maškaranu škrinjicu" i pronaći nešto baš za svoj gušt, bila to nova odjevna kombinacija ili slatko gastronomsko iznenađenje. Sve detalje o lokacijama s maškaranim popustima i ponudom smještaja su, naravno, na www.maskare.net.