Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
Crikvenica

Predaja zahtjeva za nastavak pohađanja vrtića

Foto: Grad Crikvenica
U lipnju 2020. započinju radovi na rekonstrukciji i dogradnji područnog objekta u Dramlju. Planirani završetak radova je početak 2021. godine

Za djecu koja već pohađaju Dječji vrtić "Radost" roditelji trebaju predati zahtjev za nastavak pohađanja vrtića u novoj pedagoškoj godini (2020./21.) putem online obrasca ili pdf obrasca na e-mail: upisi@radost-crikvenica.hr, putem pošte ili u poštanski sandučić u vrtiću na adresi Šetalište Vladimira Nazora 2/A, 51260 Crikvenica, priopćili su iz gradske uprave.

za pokrivanje troškova gradnje Fužinama nije uplaćen europski novac za gradnju vrtića pa su digli kredit

Rok za predaju zahtjeva za nastavak pohađanja vrtića je od 11. do 25. svibnja 2020. godine. Uz zahtjev se ne predaje dodatna dokumentacija.

U lipnju 2020. započinju radovi na rekonstrukciji i dogradnji područnog objekta u Dramlju. Planirani završetak radova je početak 2021. godine. Dogradnja vrtića omogućuje proširenje kapaciteta te će o završetku radova u područnom objektu Dramalj biti jedna vrtićka i jedna jaslička skupina.

Roditelji djece upisane u objekt Dramalj u obrascu zahtjeva za nastavak pohađanja vrtića u napomeni odabiru jedan od objekata dječjeg vrtića "Radost" (Selce, Crikvenica, Jadranovo) u kojem žele da dijete pohađa vrtić do završetka radova u Dramlju. Djeca s prebivalištem u Dramlju prelaze u objekt u Dramlju tijekom pedagoške 2020./21.godine, nakon njegova otvaranja.