Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Ponos Koprivnice

Mlada hrvačica Lara osvojila srebro i broncu na europskim prvenstvima

storyeditor/2024-07-04/PXL_010724_116948486.jpg
1/4
Foto: Damir Špehar/PIXSELL Zahvalu Lari što Koprivnicu i hrvanje kao sport prezentira u najboljem svijetlu iskazao je gradonačelnik Mišel Jakšić

Mlada koprivnička hrvačica Lara Blažeković u samo mjesec dana osvojila je srebro i broncu na europskim prvenstvima u Grčkoj i Srbiji te razgalila srce Koprivnice. Povodom tih rezultata u organizaciji Grada Koprivnice održana je protekli tjedan konferencija za medije na kojoj je Lara s ponosom pokazala svoje medalje te pričala o usponu do trona.

Zahvalu Lari što Koprivnicu i hrvanje kao sport prezentira u najboljem svijetlu iskazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Rezultati koje su ostvarili naša Lara i Hrvački klub Podravka na najbolji način pokazuju zašto je Koprivnica grad sporta, ali i grad hrvanja. Dokaz za to su i natjecanja koja imamo i nakon kojih mnogobrojna djeca krenu put hrvanja. Sve to govori da imamo odlično organiziran klub te mi je drago da se to prepoznaje i izvan granica Hrvatske. Mogu samo još reći da će Grad cijelo vrijeme biti uz vas jer ste to definitivno zaslužili. Čestitke još jednom Lari, njenu timu i roditeljima – rekao je Jakšić.

Najsretniji među govornicima, dakako, bio je Larin otac Vedran Blažeković, koji je ujedno tajnik Hrvačkog kluba Podravka.

Zahvalu Lari što Koprivnicu i hrvanje kao sport prezentira u najboljem svijetlu iskazao je gradonačelnik Mišel Jakšić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL Zahvalu Lari što Koprivnicu i hrvanje kao sport prezentira u najboljem svijetlu iskazao je gradonačelnik Mišel Jakšić

– Zahvalio bih svima koji su na bilo koji način pomogli u ostvarenju ovako velikih rezultata, a ponajprije što su vjerovali u naš rad, trud i odricanje svih ovih godina. Ovo nam je veliki vjetar u leđa i nadam se da ćemo našu javnost u budućim vremenima razveseliti još boljim rezultatima – poručio je Blažeković.

Lara je pak naglasila kako je sve ovo za nju bilo veliko putovanje i golemo iskustvo.

– Za oba prvenstva pripremala sam se dosta dugo i pripreme nisu bile nimalo lagane te mi je drago da se sve to na kraju isplatilo. Borbe su bile napete, ali sam uz upute trenera i podršku cijele ekipe i roditelja uspjela napraviti ono čemu se nitko nije nadao, pa ni ja sama. No, sretna sam – kazala je skromna Lara.

Okupljenima su se obratili i glavni tajnik HHS-a Tin Bregović, olimpijac i trener seniorske reprezentacije Nenad Žugaj, trener U-15 i U-17 ženske reprezentacije Ivan Lončarić i predsjednik HK Podravka Darko Tetec. 

storyeditor/2024-07-04/foto_-_zona_zaluzje__1_.jpg 806 poslovnih subjekata ostvarilo je prihode od čak 904,400.819 eura Velik rast vinkovačkog gospodarstva – najbolji rezultati od samostalnosti storyeditor/2024-07-05/a_okrugljaca_foto_kristijan_toplak.jpg Zgrada iz 1968. Obnova područne škole u Okrugljači Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo nazočili su svečanoj sjednici Općinskog vijeća Mljeta u povodu Dana Općine i blagdana svetih Petra i Pavla. Dan Općine Mljet Dobroslavić na svečanoj sjednici Općinskog vijeća