Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Sportske igre mladih u Koprivnici

Mlada zvijezda Lovro Zvonarek zapalio baklju “Igara”

Foto: Koprivnica
- Želim vam svu sreću da svojim sportskim vještinama izborite plasman na završnom natjecanju u Splitu jer tako promovirate sebe, svoje mentore, grad i županiju – rekao je malim sportašima gradonačelnik Mišel Jakšić

Na sportskom igralištu OŠ Antuna Nemčića Gostovinskog u Koprivnici prošli je tjedan održana sportsko-edukativna manifestacija “Sportske igre mladih” za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Čast da igre proglasi otvorenima pripala je koprivničkom gradonačelniku Mišelu Jakšiću.

– Lijepo vas je vidjeti u ovako velikom broju te se nadam da ćete ostvariti uspjehe i jednog dana postati sportaši Slaven Belupa, 
Podravka Vegete i drugih uspješnih sportskih kolektiva. Želim vam svu sreću da svojim sportskim vještinama izborite plasman na završnom natjecanju u Splitu jer tako promovirate sebe, svoje mentore, grad i županiju – poručio je malim sportašima gradonačelnik Mišel Jakšić.

Baklju koja simbolizira duh olimpizma i sporta uopće, pa tako i Sportskih igara mladih, upalio je 16-godišnji prvotimac koprivničkoga NK Slaven Belupa Lovro Zvonarek. Mladi Zvonarek uskoro će postati dio tima njemačkog nogometnog velikana Bayerna iz Münchena.

Uime Koprivničko-križevačke županije prisutnima se na otvorenju Sportskih igara mladih obratio i župan Darko Koren.

– Županija je ponosna na svaki vaš uspjeh i nadam se da ćete već od malih nogu pokazati da ste talentirani i da vam je bitan sportski uspjeh – rekao je župan Darko Koren.