Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Mališani iz Dječjeg vrtića Zeko iz Slatine posjetili gradsku upravu

Može li gradonačelnik obraniti grad od zombija

1/2
Foto: Slatina
Gradonačelnik Denis Ostrošić je naglasio kako će se truditi sve neprijatelje poput “zombija” držati izvan grada i održati mir za dobrobit sve djece, koja su najveće blago Slatine

Mališani Dječjeg vrtića Zeko iz Slatine bili su na prijmu kod gradonačelnika Denisa Ostrošića, a riječ je o djeci iz skupine Cvjetići u pratnji odgojiteljica Dušice Petričević i Danke Gojić Kajzer te pomoćne djelatnice za njegu, skrb i pratnju djece Ivane Lah Špehar.
Skupina broji 28 mališana među kojima je i dobar dio predškolaca koji su pokazali veliki  interes za rad gradonačelnika.

Pripremili su mu niz pitanja od iznimne važnosti za grad. Tako su se zanimali za to što on zapravo radi, na koji način pomaže  ljudima i rješava probleme, lupa li po stolu i naređuje, a zanimao ih je i gradonačelnikov “stajling”, koji su i pohvalili. Iako su ove 
male glavice pokazale zabrinutost zbog ratnih zbivanja o kojima ni njih nisu zaobišle informacije s malih ekrana, ipak im je važnije bilo saznati može li gradonačelnik obraniti grad od zombija.

Gradonačelnik Ostrošić pokušao je odgovoriti na sva njihova pitanja, naglasivši kako će se truditi sve neprijatelje poput “zombija” 
držati izvan grada i održati mir za dobrobit sve djece, koja su najveće blago Slatine, kako bi se i dalje mogla bezbrižno igrati i odrastati u lijepom i zdravom okruženju.

Inače, i vrtićarci imaju svog “dječjeg” gradonačelnika, a to je Matej Ciglar, dok mu je zamjenica Sara Vreš.