Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Ugostio ih gradonačelnik

Nagrađeni najuspješniji velikogorički učenici

nagrađeni učenici
1/2
Foto: VELIKA GORICA

Još jedna školska godina privela se kraju, a Velika Gorica ponosna je i na učenike koji su osvojili najbolja mjesta na županijskim i državnim natjecanjima. Kako bi im čestitao, ugostio ih je velikogorički gradonačelnik Krešimir Ačkar.

– Ovo su uspjesi koji sigurno puno znače vama, ali morate znati da puno znače i za naš grad. Gdje god da ste bili, pronijeli ste ime svoga grada, ime svoje obitelji i svaka takva izvrsnost zbog koje ste došli sigurno nije slučajna. Uvijek volim naglasiti da kvaliteta nikada nije slučajna, ona je uvijek produkt predanog rada, talenta i nečega što ne mogu svi imati i zato uvijek treba to cijeniti jer puno ljudi ima talent i predispoziciju, ali je nikad ne iskoristi. Siguran sam da kada vas ovdje gledam, imam sigurnu budućnost Velike Gorice, siguran sam da će netko od vas biti budući gradonačelnik – istaknuo je Ačkar čestitavši im na postignućima, ali i njihovim mentorima, učiteljima i roditeljima. Prošlog tjedna nagrađeni su i najbolji učenici generacije osnovnih i srednjih škola. 

storyeditor/2024-06-24/Snimka_zaslona_2024-06-24_125116.png Svaki putnik će besplatnu kartu dobiti kod vozača prilikom prve vožnje autobusom Novi lokalni prijevoz počinje 1. srpnja, bit će besplatan za sve putnike storyeditor/2024-06-24/SLIKA2.webp Za prijevoz osoba s invaliditetom Gradsko društvo Crvenog križa dobilo novo kombi vozilo Velika Gorica kroz Kurilovečku šetnicu dobiva novi parkovni prostor VELIKA GORICA Velika Gorica Kurilovečkom šetnicom dobiva novi parkovni prostor