Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
Izbor TZ-a Grada Čazme

Najljepša je okućnica obitelji Huzjak iz Gornjeg Draganca

Posebno priznanje za uređenje Grada Čazme dobio je Zlatko Salaj poznat po svom SalajLandu

U organizaciji Turističke zajednice Grada Čazme proveden je izbor za najljepšu okućnicu Grada Čazme pa je tako nagradu ove godine odnijela Tea Huzjak iz Gornjeg Draganca, dok je drugo mjesto osvojio Danijel Šikljan iz Dereze, a treće mjesto obitelj Marije i Milana Potočkog iz Grabovnice. Posebno priznanje za uređenje Grada Čazme dobio je Zlatko Salaj poznat po svom SalajLandu.

Na prigodnoj svečanosti priznanja, poklon-bonove i cvijeće najuspješnijima te zahvalnice i cvijeće svima koji su sudjelovali uručili su gradonačelnik Dinko Pirak i direktorica TZ-a Čazma Martina Dončević.

Gradonačelnik Dinko Pirak zahvalio je svim sudionicima koji su se prijavili na ovaj izbor i čestitao nagrađenima te im zaželio da i u budućnosti nastave njegovati i čuvati okoliš kako bi grad bio čišći i ljepši. Pozvao je sve građane da se i iduće godine uključe u akciju te naglasio važnost osvješćivanja javnosti o brizi i očuvanju okoliša počevši od vlastitih okućnica.

– Mi se u gradu trudimo uređivati naše javne površine da budu lijepe našim građanima, ali i svima koji dođu u naš grad. Jako je lijepo da i građani uređenjem vlastitih okućnica doprinose tome. Čestitam nagrađenima na upornosti i trudu koji ulažu. Želim da ove nagrade budu poticaj za budućnost ali i našim drugim građanima da uređuju svoje okućnice i prijave se na natječaj iduće godine – istaknuo je 
gradonačelnik Pirak.