Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
U Vranov Dolu i Prilipju zadovoljni dovršetkom radova na sanaciji prometnica

Nakon obnove cesta sigurnija za putovanje prema Samoboru i natrag

Foto: Jastrebarsko
Gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel naglasio je da je u sljedećoj godini u planu sanacija nekoliko prometnica na Plešivici i u drugim naseljima na području grada

Mještanima Vranov Dola i Prilipja bit će lakše prometovati nakon što su dovršeni radovi na sanaciji tamošnjih prometnica. Radove vrijedne gotovo 890.000 kuna obavile su Ceste Karlovac, a obišao ih je gradonačelnik Zvonimir Novosel sa svojom zamjenicom Nikolinom Ribarić, potpredsjednikom Gradskog vijeća Milenkom Kordićem i mještanima. Nekoliko puta na sjednicama Gradskog vijeća to je pitanje otvarala vijećnica Valentina Jagunić.

– Asfaltiranje ceste Prilipje – Vranov Dol od iznimne je važnosti, ne samo za stanovnike tih naselja nego i svih okolnih koji tu prometnicu koriste za putovanje u Samobor i obratno. Prometnica je bila u izrazito lošem stanju, a ovom je sanacijom ponovno vraćena u puni pogon. Ovom prilikom zahvaljujem Gradu na sluhu za saniranje navedene dionice i brzoj realizaciji na dobrobit svih stanovnika koji je koriste – istaknula je Valentina Jagunić. 

To je pri obilasku potvrdio i gradonačelnik Novosel naglasivši da je u sljedećoj godini u planu sanacija nekoliko prometnica na 
Plešivici i u drugim naseljima na području grada.

Mještanin Miroslav Režek istaknuo je da je stigao trenutak kad su dočekali asfaltiranu prometnicu. 

– Kao mještani Prilipja podnijeli smo molbu Gradu da nam obnove cestu jer je bila dotrajala i propala te kao takva vrlo opasna za sve sudionike u prometu. Nadamo se da će i ostali projekti koje imamo u planu naići na razumijevanje – rekao je Režek.

Zadovoljni su i mještani Vranov Dola, Stjepan Vukić i Stjepan Vađina istaknuli su da su radovi na obnovi tamošnje prometnice bili neophodni i zaista su dovršeni u zadnji tren. 

– Nadamo se nastavku prometnice kroz samo naselje dogodine – poručili su okupljeni mještani.