Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
"UNDERDOG 2017 CRIKVENICA"

Nesvakidašnja utrka: Prvo plivačko natjecanje pasa i vlasnika

pas
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Održat će se i još neke utrke za pse i vlasnike koji možda nisu sportaši u duši niti veliki plivači, ali najbrže jedu pseći sladoled, tortu i pizzu ili pak najbrže ispijaju pseće pivo

Prvo plivačko natjecanje pasa i vlasnika održat će se u nedjelju, 20. kolovoza s početkom u 19,30 sati, ispred Monty's Dog Beach & Bara u Crikvenici. Naravno, mjesto održavanja nije slučajno odabrano, jer riječ je o svjetski poznatoj plaži za pse, smještenoj u crikveničkoj lučici Podvorska, koja je otvorena još 2010. godine. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem službene Facebook stranice Monty's Dog Beach & Bar Crikvenica (čak i na sam dan utrke, 20. kolovoza).

Natjecatelji (vlasnik i pas u paru) će imati zadatak krenuti trčeći sa starta, spustiti se na rivu sve do točke za skok ili spust u more, odakle će plivati oko punte i ući u cilj smješten na žalu plaže. Pobjednike (osvojeno prvo, drugo i treće mjesto), naravno, očekuju i vrijedne nagrade, priopćili su iz Grada Crikvenice.

Nakon glavne utrke slijede dodatne kategorije natjecanja, namijenjene psima i vlasnicima koji možda nisu sportaši u duši niti veliki plivači, ali najbrže jedu pseći sladoled, tortu i pizzu ili pak najbrže ispijaju pseće pivo. Za pseće pobjede u tim kategorijama čekaju ih i prigodne nagrade.

Sve dodatne informacije i novosti vezane uz ovo sjajno događanje mogu se pratiti na Facebook stranici organizatora -  Monty's Dog Beach & Bar Crikvenica.