Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić 38 pregleda
U organizaciji Poslovnog dnevnika

Nova sezona Poslovnih uzleta počinje u Zaprešiću

Poslovni uzlet, Zaprešić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Prvi Poslovni uzlet u 2017. godini održat će se u petak, 24. veljače, u Zaprešiću (Gradska vijećnica, Trg žrtava fašizma 1), gradu koji je posljednjih par godina vrlo poželjna destinacija za poslovanje i čije su glavne prednosti zdrava poduzetnička klima, prometna povezanost te blizina velikog tržišta

Tri godine zaredom Poslovni dnevnik uspješno je educirao poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Republike Hrvatske, putem manifestacija Poslovnih i Agro uzleta.

Upravo su se besplatne edukacije pokazale kao važan element razvoja malog i srednjeg poduzetništva, koji su dugi niz godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva. Naime, ovaj dio gospodarstva zapošljava 65 posto ukupne zaposlenosti te generira oko 50 posto bruto društvenog proizvoda, stoga i ne čudi da je i Grad Zaprešić prepoznao njegovu važnost.

U nadolazećoj, četvrtoj sezoni besplatnih edukacija, očekuje vas mnoštvo zanimljivih tema koje će eminentni stručnjaci iz svijeta hrvatske ekonomije i poduzetništva obrađivati na radionicama i panel diskusijama u sklopu Uzleta, izvijestili su iz Zaprešića.

Prvi Poslovni uzlet u 2017. godini održat će se u petak, 24. veljače, u Zaprešiću (Gradska vijećnica, Trg žrtava fašizma 1), gradu koji je posljednjih par godina vrlo poželjna destinacija za poslovanje i čije su glavne prednosti zdrava poduzetnička klima, prometna povezanost te blizina velikog tržišta (Zagreba).

Prošli su put polaznici Uzleta u gradu Zaprešiću imali priliku saznati kako primijeniti moderne tehnologije u poslovanju, kako izraditi kvalitetan projekt i dobiti novac iz EU fondova te kako uspješno pregovarati i voditi poslovni sastanak. Ovoga će puta zaprešićki poduzetnici sudjelovati u trosatnoj radionici predavačice Kristine Androlić, ekspertice za javnu nabavu te voditeljice za pripremu i provedbu EU projekata. Putem interaktivne radionice, svi zainteresirani stanovnici Zaprešića i šire okolice imat će idealnu priliku izravno komunicirati s predavačicom koja će na svojoj edukaciji prezentirati osnove i pravila EU fondova, koji su aktualni natječaji i kako doći do važnih informacija, koji je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi.

Budite i ove godine dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa. Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da svi polaznici edukacija postanu obogaćeni korisnim iskustvom i novim poslovnim kontaktima jer je uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano da ćete naučiti nešto novo te produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Svoju prijavu na Poslovnom uzletu grada Zaprešića osigurajte besplatnom prijavom OVDJE, na brojeve telefona 01 6326 021 i 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr. Detaljan program događaja dostupan je OVDJE.