Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
PRIJEM U GRADSKOJ VJEĆNICI

Novac za projekte dobilo 38 udruga građana

1/3
Foto: Grad Koprivnica
– Jako smo sretni zbog činjenice što smo ostvarili zadani cilj, a to je da iz godine u godinu povećavamo sredstva za naše udruge. To polako i uspješno ostvarujemo – rekao je tom prigodom gradonačelnik Mišel Jakšić

Čak 38 udruga građana potpisalo je u petak s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem ugovore o dodjeli novca za projekte vrijedne oko 316.000 kuna.

Područja sufinanciranja su rad s djecom i mladima, rad s hrvatskim braniteljima Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom, promicanje zdravog načina života i zaštite zdravlja, socijalna skrb i skrb o starijim osobama i zaštita potrošača, navode u Gradskoj upravi.

– Jako smo sretni zbog činjenice što smo ostvarili zadani cilj, a to je da iz godine u godinu povećavamo sredstva za naše udruge. To polako i uspješno ostvarujemo – rekao je tom prigodom gradonačelnik Mišel Jakšić.

Podsjetio je na važnost djelovanja brojnih gradskih udruga na društveni život grada.

Čelnicima udruga koji su se u petak okupili u Gradskoj vijećnici gradonačelnik je obećao da će im Koprivnica i dalje biti partner u svim novim projektima. Ugovore je predstavnicima udruga predala zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, a na dodjeli su bili i pročelnica odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek i viša stručna suradnica za društvene djelatnosti Maja Ferlindeš.