Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
7STARS – PRIMJER USPJEŠNE TVRTKE IZ SLAVONIJE

Od početne ideje do tvrtke s 14 zaposlenih

Foto: Branimir Bradarić
Tvrtka se bavi proizvodnjom slatkih proizvoda, posebice smrznutih deserta koje odlikuje sedam jedinstvenih kombinacija

Vinkovačka tvrtka 7STARS primjer je kako se od jedne zanimljive, ali kvalitetno i sustavno razrađene ideje može doći do tvrtke koja uspješno radi i dalje se razvija. Tvrtka se bavi proizvodnjom slatkih proizvoda, posebice smrznutih deserta koje  odlikuje sedam jedinstvenih kombinacija okusa, arome i teksture po čemu je tvrtka i dobila ime.

Trenutačno zapošljava 14 djelatnika koji rade na proizvodima koji se odnedavno, osim u Vinkovcima, mogu kupiti i diljem Hrvatske. Proizvodi 7STARS-a relativno su novi na tržištu, no već prilično poznati i priznati među kupcima zbog svoje kvalitete i posebnosti.

– Od samih početaka trudimo se njegovati obiteljsko, prijateljsko ozračje, a zaposlenice koje stvaraju naše proizvode najvažnije su u ovoj priči. Bez njih ništa od ovoga ne bi bilo ostvarivo. Imamo sve više zaposlenih i na tome ne planiramo stati, nadamo se i novim zapošljavanjima – rekla je direktorica tvrtke Marija Čulo.

Proizvodni pogon tvrtke posjetio je i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić sa suradnicima, koji je tom prilikom rekao da tvrtka 7STARS ima veliki potencijal te da su vlasnici svoj san pretočili u organiziranu proizvodnju.

– Oni su primjer kako dobra poduzetnička ideja uz puno rada i truda može rezultirati uspjehom. 7STARS je jedna jako dobra i 
motivirajuća priča koje je važna ne samo u smislu zapošljavanja nego i općenito za pozitivnu poduzetničku klimu u našem 
gradu – rekao je Bosančić.

Inače, tvrtka 7STARS ušla je među osam finalista druge sezone projekta „Startaj Hrvatska“.