Izbornik
Naslovnica Gradovi Split
"Dom je tamo gdje je pjesma"

Održan IX. susreta kulturnog stvaralaštva nacionalnih manjina Grada Splita

Foto: Grad Split
Manifestacija "Dom je tamo gdje je pjesma" održava se povodom Dana Europe, u organizaciji Koordinacije Vijeća i predstavnika nacionalnih manjina grada Splita uz pokroviteljstvo Grada Splita, a kao dio programa proslave ovogodišnje Sudamje

Centralna svečanost IX. susreta kulturnog stvaralaštva nacionalnih manjina Grada Splita "Dom je tamo gdje je pjesma" održao se u Velikoj dvorani Doma Hrvatske vojske „General-bojnik Ivo Jelić“ na Poljudu.

Završili Dani Međimurske županije Sve u čast hrvatskih mučenika

Splićanima će se ovom prigodom predstavilo Slovensko kulturno društvo "Triglav" Split i članovi dječje skupine Kekec, Srpsko kulturno društvo "Prosvjeta" Split, Zajednica Crnogoraca Split, Kulturno društvo Bošnjaka "Preporod" Split, Demokratska zajednica Mađara Hrvatske udruga SDŽ-e te Novi mađarski kulturni centar. 

Od 17 sati posjetitelji su se u foajeu Doma HV-a mogli upoznati s nošnjama i tiskovinama nacionalnih manjina, a po završetku centralne svečanosti, u 20.30 sati domaćini su sve okupljene počastili svojim tradicionalnim kolačima.

split Otvoreni 29. Marulićevi Dani

Manifestacija "Dom je tamo gdje je pjesma" održava se povodom Dana Europe, u organizaciji Koordinacije Vijeća i predstavnika nacionalnih manjina grada Splita uz pokroviteljstvo Grada Splita, a kao dio programa proslave ovogodišnje Sudamje.