Izbornik
Naslovnica Gradovi Trilj 77 pregleda
U TRILJU

Osposobite se i licencirajte za biciklističke vodiče

Trilj
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Cijena po polazniku iznosi 1.500,00 kn s PDV-om za polaznike iz Splitsko-dalmatinske županije kojima sudjelovanje sufinancira Turistička zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Osposobljavanje i licenciranje za biciklističke vodiče održat će se u Trilju u hotelu Sv. Mihovil od 10. do 13. studenog, javlja Grad Trilj.

Organizator je Turistička zajednica grada Trilja, direktorica Andriana Ivković, a suorganizatori Turistička zajednica Splitsko-Dalmatinske županije, direktor Joško Stella i Biciklistički savez Splitsko-dalmatinske županije, predsjednik Denis Špadina.

Osposobljavanje provodi Istarska razvojna turistička agencija- IRTA koja to uspješno radi već 10 godina. Program započinje u četvrtak ujutro, a točnu satnicu predavanja dobit će svi prijavljeni polaznici, kao i priručnik, informativne materijale i poklon-paket.

Polaznici su dužni imati MTB bicikl, kacigu, prikladnu odjeću (ili bic. dres), alat (ako je moguće s alatom za skidanje lanca), sprinterice (bic. cipele) i sportsku (casual) odjeću i obuću. Poželjan je GPS uređaj i smartphone radi korištenja kartografskih programa. Dobro će doći bar minimalna fizička sprema radi poligona i vožnji.

Uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o položenom osposobljavanju, a za prvu godinu svim uspješnim polaznicima izradit će se licenca biciklističkog vodiča Hrvatskog biciklističkog saveza s uplaćenim osiguranjem (vrijednost licence je 500,00 kn)
 
Cijena po polazniku iznosi 1.500,00 kn s PDV-om za polaznike iz Splitsko-dalmatinske županije kojima sudjelovanje sufinancira Turistička zajednice Splitsko-dalmatinske županije. Cijena za polaznike koji nisu iz SD županije iznosi 2.500,00 kuna s PDV-om. Nakon potvrde dolaska, potrebno je avansno platiti račun (bit će vam poslan nakon potvrde održavanja programa).

Troškovi puta, konzumacije pića i noćenja su na teret polaznika, a ručkovi su uračunati u cijenu edukacija. Za sve polaznike iz Splita biti će osiguran prijevoz za svaki dan edukacije.