Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
Grad Čazma priprema se za blagdane

Otvara se klizalište, a organizirat će se i doček Nove godine

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Klizalište će biti otvoreno 2. prosinca, radit će svaki dan od 10 do 21, petkom i subotom do 22 sata, a na Božić i Novu godinu neće raditi

Pripreme za događanja u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana u punom su jeku, a kreću 27. studenog tradicionalnim paljenjem prve adventske svijeće. Svojim je sugrađanima grad Čazma i ove godine osigurao klizalište. Bit će na središnjem trgu, a otvorenje je 2. prosinca. Klizalište će raditi svaki dan od 10 do 21, petkom i subotom do 22 sata. Na Božić i Novu godinu neće raditi. Cijena klizanja iznosit će 20 kuna, s najmom klizaljki.

– Klizalište u vrijeme adventa već je prepoznato i dobro prihvaćeno među našim građanima kao dodatni sadržaj u gradu. Stoga ćemo ga postaviti i ove godine. Cijena najma je oko 160 tisuća kuna za gradski proračun. Uređenje grada u blagdanskom ruhu je u tijeku i vjerujem da će sve ono što pripremamo u vrijeme adventa biti zanimljivo našim sugrađanima i gostima koji će nas u to vrijeme posjetiti. Kao i svake godine bit će organiziran doček Nove godine. Bit će to prilika da na trgu svi zajedno u veselju dočekamo Novu, u nadi da će iduća godina biti bolja od ove. Da bi se to ostvarilo, svatko od nas u svom djelokrugu posla treba se potruditi da učinimo život boljim, od nas političara do svih građana – rekao je gradonačelnik Dinko Pirak.