Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica 12 pregleda
u adventskom parku

Otvaranje klizališta, mažoretkinje i potraga za blagom

Božić i Nova godina
Foto: Marko Prpić/PIXSELL/Ilustracija
Nedjelja donosi Božićni program mališana u kojoj će sudjelovati djeca Dječjeg vrtića Radost, osnovnoškolci OŠ Zvonka Cara i OŠ Vladimira Nazora, centar Izvor Selce te mladi crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije

Adventska događanja u Crikvenici nastavljaju se u petak s tradicionalnim Božićnim sajmom u Osnovnoj školi Zvonka Cara u Crikvenici, nastupom muške i ženske klape Kastav u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije te predstavljanjem goranskih bajki i legendi u Gradskoj vijećnici u Crikvenici. 

Subotnji dan prepun je događanja, a započinje još jednom radionicom 'Ukrasi me' u Adventskom parku s početkom u 10 sati. Subota je rezervirana za nešto dugo iščekivano i ovog Adventa, otvaranje klizališta 'Ledena morska bajka'. Program otvaranja klizališta započet će u Adventskom parku uz nastup mažoretkinja Grada Crikvenice, a zatim će se svi posjetitelji zajedno s mažoretkinjama kao predvodnicama povorke preseliti na klizalište gdje se za sve posjetitelje sprema jedno posebno iznenađenje. 'Zagrebačke pahuljice' svojim će koreografijama sinkroniziranog klizanja i službeno crikvenički led pustiti u pogon i pozvati prve klizače, a već od drugog tjedna počinje i druga Škola klizanja u Crikvenici. 

U programu će na Veloj paladi sudjelovati i mali vatrogasci koji će pokazati svoje vježbe u kojima će se moći okušati i najmlađi, a zatim će se u Adventskom parku održati Potraga za blagom. Djeca će po parku morati naći skrivene, šarene poklone. Ove subote dolazi i kočija koja zbog lošeg vremena nažalost prošli vikend nije bila u Crikvenici, a uz kočiju i jedno malo, divno iznenađenje. Popodnevni subotnji program rezerviran je za puno dobre glazbe i zabave uz TS Klamaruša te uz DJ Borisa.

Nedjelja donosi Božićni program mališana u kojoj će sudjelovati djeca Dječjeg vrtića Radost, osnovnoškolci OŠ Zvonka Cara i OŠ Vladimira Nazora, centar Izvor Selce te mladi crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije. Nakon toga za sve posjetitelje vrata će otvoriti Stara škola u kojoj će se održati kazališna predstava za djecu 'Princeza i svinjar'. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. 

Posebno će biti u parku i u popodnevnim satima kada će se održati skazanje živih jaslica uz predivan božićni program, priopćili su iz Grada Crikvenice.