Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
KULTURA

Otvorena izložba fotografija Zaprešićkog špigla

Foto: Grad Zaprešić
U Domu zdravlja otvorena je godišnja izložba Zaprešićkog špigla 'Objektiv-no' grad na kojoj svoje fotografije izlaže deset fotografa, uglavnom iz Zaprešića i okolice, okupljenih u Fotoklubu 'Klik'

Riječ je o 14. godišnjoj izložbi koju priređuje Zaprešićki špigl, kultni gradski časopis s dvadeset godina dugom tradicijom. Ovoga puta na izloženim fotografijama možete vidjeti trenutke, ljude i detalje koji često promaknu običnom oku.

Urednica Zaprešićkog špigla Višnja Goljački smatra kako je ipak fotografija više od svjedočanstva trenutka zaustavljenog u vremenu. 
– Ona je, ako je dobra, odraz dobra, odraz ljepote pa i ako je motiv ružnoća. Svaki takav uhvaćeni trenutak osvaja prostor ljudskosti i pečati ga, bilježi trag u beskraju – tvrdi Goljački.

regionalni dani eu fondova Preuzmite prezentacije s edukacija u Zaprešiću

Fotografije Zdravka Austa, Ranke Božović Masnjak, Branka Bručić, Jasminke Čavarušić, Helene Gjurčević, Danijela Hribara, Borisa Krizmanića, Jurice Prgina, Roka Prgina i Miroslava Šoštarića možete pogledati sve do listopada. Najveća vrijednost ove izložbe je da će svima koji se zateknu u ovoj, kako kažu, najposjećenijoj gradskoj galeriji, skratiti, ali i uljepšati boravak u Domu zdravlja.

Izložba je održana uz potporu Turističke zajednice grada Zaprešića i Kluba Zaprešićana 'Zapreščan'.

informativno-edukativni događaj U Zaprešiću održani Regionalni dani EU fondova