Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
crikvenica

Ovog vikenda počinje šesti međunarodni dječji nogometni turnir

Foto: Grad Crikvenica
Sudjelovat će oko 120 timova, a sudionici, osim iz Lijepe naše, dolaze iz Njemačke, Slovačke, Mađarske, Slovenije, BiH i Poljske

Crikvenica, kao destinacija zdravlja, podržava i raduje se svakom sportskom događanju, a pogotovo onom koji naše najmlađe uči da je „u zdravom tijelu zdrav duh“ stoga je domaćin šestog po redu Međunarodnog dječjeg nogometnog turnira „Crikvenica Cup“, koji će se održati od 14. do 16. lipnja na Gradskom stadionu.

Prijam sportaša u Gradu Belišće već ima državne prvake u četiri sporta

Sudjelovat će oko 120 timova, a sudionici, osim iz Lijepe naše, dolaze iz Njemačke, Slovačke, Mađarske, Slovenije, BiH i Poljske. Očekuje se više od 2000 djece u dobi od osam do 11 godina u pratnji roditelja i trenera, što čini brojku od otprilike 3000 gostiju u Crikvenici.

Da crikvenički organizatori godinama odrađuju izvanredan posao, govori i činjenica da je veliki broj klubova povratnika. Uz mnoge klubove i škole nogometa nastup su potvrdile i ekipe hrvatskih prvoligaških klubova: HNK Rijeka, GNK Dinamo, HNK Hajduk i NK Slaven Belupo.

Visoka 13 metara U dvorištu škole umjetna stijena za sportsko penjanje

Svečano otvorenje turnira je u petak, 14. lipnja, u 14 sati na Gradskom stadionu, iako se prva utakmica igra u 8:30 sati. Podjela pehara i medalja je predviđena za 16. lipnja u 17 sati.