Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
Priznanje našičkom Velikom parku

Perivoj Pejačević u TOP 10 parkova u Hrvatskoj

Foto: Našice
– Treba napomenuti da su se u istoj konkurenciji natjecali i gradovi s puno više stanovnika, poput Osijeka, Karlovca, Slavonskog Broda, Vinkovaca, Bjelovara, Virovitice... – izvijestili su iz našičke gradske uprave

Našički park našao se u TOP 10 parkova u Hrvatskoj. Gradonačelniku Našica Krešimiru Kašubi uručeno je, naime, priznanje
s natječaja “Najljepši parkovi u Hrvatskoj” koji je realiziran u organizaciji portala Gradonačelnik.hr.

Na natječaj je pristiglo 27 prijava, a Grad Našice tom je prilikom predstavio Perivoj Pejačević, odnosno Veliki park. Tijekom nekoliko dana glasovanja, “lajkanja” na stranici na Facebooku, Našičani i drugi zaljubljenici u taj grad s 1100 “lajkova” smjestili su ga u TOP 10.

– Treba napomenuti da su se u istoj konkurenciji natjecali i gradovi s puno više stanovnika, poput Osijeka, Karlovca, Slavonskog Broda, Vinkovaca, Bjelovara, Virovitice... – izvijestili su iz našičke gradske uprave.

Priznanje je gradonačelniku Našica Krešimiru Kašubi, dodaju, uručio Vjeran Stilinović, koordinator projekta, čestitavši na prijavi i odličnom uspjehu. Prijemu je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti Manuela Pintarić.

Inače, našički je park u sklopu EU projekta Parkovni biseri Slavonije dobio novo ruho, nove šetnice, sportska igrališta i novu rasvjetu te je ta zelena oaza u srcu grada još privlačnija za šetnju Našičanima i gostima njihova grada.